A FÖLDTERÜLETRŐL

Üdvözöljük Nyékvárkonyban!

Üdvözöljük Nyékvárkonyban! Községünk a Dunaszerdahelyi járásban található. A Dunamenti-alföldön, Csallóköz közepén, a Dunai ártéri erdők tájvédelmi terület és a Relax Park közelében fekszik, ahol lehetőség nyílik sporthorgászatra is. Nyékvárkony gazdag történelemnek örvendő települése igencsak népszerű volt a nemesi Amadé család körében, és egyben székhelyüknek is otthont adott.

Nyékvárkony kellőképpen büszke történelmi kontextusára, amelyet előszeretettel követ. Másrészt egy modern, az életre jól felkészített, folyamatos fejlődésben lévő községről van szó.

Ha olyan helyet keres, ahol teljes családi életet élhet, Nyékvárkonyban jó helyen jár.

A település a megyei jogú Dunaszerdahellyel szomszédos, így a falu a nyugalom és a magánszféra megőrzése mellett kényelmes családi élet lehetőségét kínálja, nem nélkülözve a fontos szolgáltatásokat.

Nyékvárkony község távolsága a környező nagyvárosoktól

6 km

Bős

7 km

Dunaszerdahely

29 km

Somorja

52 km

Pozsony

57 km

Komárom

TELKEK

Az eladó terület a község külterületi, déli oldalán található. A területet a község hatályos rendezési terve szerint 10. számú övezetként határozzák meg, és egyedi lakóépület formájában történő felhasználásra szánják.

A terület közvetlen kapcsolatban áll a község északi oldalán elterülő, két bekötőúttal kialakított lakóövezetével.

A terület kedvező fekvésű, többnyire sík felületű, a tengerszint feletti magassága kb. 112,55 m és 114,50 m között mozog. A terület szabálytalan L alakú, középen egy körforgalommal.

A területrendezési terv alapján a beépítésre szánt terület javasolt meghatározása lakóterület.

Negyvennégy építési telket kínálunk eladásra, amelyek mérete 633 m2 és 1229 m2 között mozog. Ez átlagban kb. 700 m2 nagyságú telket jelent. A telkek szabályos sorban, 20-25 m szélességben az út mentén találhatóak.

A családi házak a főút és a járda mentén lesznek felépítve a tervezett terület központi tengelye mentén, 5,5 m szélességű, egymásba nyíló térkőből épített bejárattal. Minden telek teljes közműhálózattal (víz, gáz, nyomócsatorna, villany) és optikai hálózattal (Telekom, Tomanet) bír.

A Tatra bankával való együttműködésünknek köszönhetően pénzügyi tanácsadást is biztosítunk. A szakemberek örömmel segítenek a megfelelő kölcsön kiválasztásában, valamint az egész folyamatot végigkísérik a pénzeszközök sikeres lehívásáig. 

A FÖLDTERÜLETEK ÁRA

RÉGIÓ

A Csallóköz gasztronómiája – Élvezze a régió egyedülálló ízeit

Nyékvárkony községben található a felújított Spa hotel Amade Château kastély, amely kiváló éttermével és wellness részlegével várja a látogatókat. A régió ismert borászati hagyományairól is. A községben és a környékbeli falvakban számos kiváló étterem vár felfedezésre. A helyi lakosok főként regionális és szezonális élelmiszereket fogyasztanak.

Sporttevékenységek - Igazi kalandokban lehet része

Nyékvárkony méltán lehet büszke gyönyörű flórájára és faunájára. A közelben található bősi vízierőmű és a védett Duna menti ártér turisztikai és sport aktivitásokra kínál lehetőséget, míg a Relax Park tökéletes hely sporthalászatra.
   

Élmények a Csallóközben - Töltse szabadidejét egy kivételes helyen.

Nyékvárkony és környéke számtalan szabadidős tevékenységre kínál lehetőséget a Duna ölelésében.

 
parallax background

KÉRJEN IDŐPONTOT HELYSZÍNI BEJÁRÁSRA

További információkért, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. A személyes találkozót követően helyszíni bejárásra is sor kerül, illetve minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk, és a további részleteket is pontosítjuk. 

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

További információkért, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

JUDr. PaeDr. Anita Krajcsíková

+421 917 347 486

anita.krajcsikova@warcun.sk

Warcun, a.s.
Dvojrad 333,
930 25 Nyékvárkony

IČO: 45669678
DIČ: 2023190202
IČ DPH: SK2023190202